ALINA

ALINA

L’Alina comença els seus estudis musicals especialitzatS en guitarra a Romania, realitza el grau mitjà a Bucarest a l’Institut Nacional de Música “Geeorge Enescu” i finalitza els estudis a la Universitat Nacional de Música de Bucarest, amb la llicenciatura d’interpretació musical especialitzat en guitarra. Quan finalitza el grau superior en guitarra a Romania ve a Barcelona a realitzar el màster d’estudis avançats en interpretació (guitarra) a l’ESMUC.
Des de l’any 2001 ha guanyat diversos premis en festivals internacionals, com el Festival Internacional de guitarra “Eduard Pamfil“(Romania), Festival Internacional “Anna Amalia” (Alemanya)… També ha tocat en diferents sales d’Espanya i Romania.

 

Ha estudiat amb diversos professors: Carlo MarchionePavel SteidlIoana GandraburSilfredo Perez, Alfred EickholtBosko RadojkovikGerhard ReichenbachJoseph UrshalmiCostas Cotsiolis, Leo BrouwerPablo GaribaySusana Prieto, Alexis MuzurakisGiampaolo BandiniThomas Müller PeringMargaritaEscarpa, Àlex Garobé.

En l’actualitat és mestra de guitarra i concertista

No se admiten más comentarios