ARNAU

ARNAU

L’Arnau va començar a tocar el piano als 8 anys, a l’escola municipal de música de Torelló, va començar amb la música clàssica. Amb els anys i els discos de John Coltrane, es va engrescar a tocar música moderna.

Als 18 anys estudia jazz a l’escola ElMusical de Bellaterra amb Dani Rambla, Benet Palet i Eladio Reinón. Temps desprès s’instal·la  a Barcelona on va estudiar piano-jazz a l’Esmuc amb professors com Albert Bover, Horacio Fumero, Ignasi Terraza, Joan Díaz, Lluís Vidal…

Des dels 14 anys ha format part de grups musicals de diversos estils, com a cantant, baixista, teclista i compositor. En l’àmbit del jazz, actualment, participa  en diverses formacions, entre elles el grup de jazz-fusió“Tripolar Project”, actua  a duet i a quartet amb la cantant i compositora Belén Bandera, lidera  el seu propi trio interpretant composicions seves, és teclista del grup de power-pop“Wood”.

Descriu les seves classes com “Les meves classes són pràctiques, donant importància a la percepció auditiva i la intuïció, treballant les dificultats des de l’arrel, pas a pas i seqüenciant les dificultats, donant l’oportunitat als alumnes de tocar la música que els agrada i motiva més sense deixar de descobrir-ne de nova.”

No se admiten más comentarios