MARINA

MARINA

Nascuda a Parets del Vallès l’any 1986, inicia els seus estudis musicals de violí i piano a Parets del Vallès, segueix els seus estudis de Grau mitjà al Conservatori de Mollet del Vallès i finalitza els estudis superior de violí al Conservatori Superior del Liceu. Al mateix temps rep diversos cursos de violí tradicional.

Als onze anys comença a tocar amb orquestres d’estudiants de Catalunya (JOCVO, JOSVO…). Ha tocat en orquestres d’arreu d’Espanya i Catalunya, també en orquestres internacionals. Ha tocat a diversos auditoris europeus, Hamburg, Praga, Brno…

Al 2004 comença els seus estudis de direcció orquestral i coral amb en Manel Cabero, posteriorment segueix els seus estudis amb en Francesc Llongueres fins al 2010. Al 2004 comença a dirigir diverses corals adults i infantils. Del 2009 al 2015 dirigeix l’Orquestra Band-art de Parets del Vallès.  Ha estat ajudant de direcció de l’Orquestra de Mataró i especialitzada en la preparació de la secció de corda.

Al 2010 comença els seus estudis com a monitora de musicoteràpia (València) posteriorment del 2013 al 2015 realitza el màster en musicoteràpia a la Universitat de Vic i a ISEP.  S’especialitza en malalts d’Alzheimer i gent gran.

En l’actualitat és concertista,  professora de violí i musicoterapeuta amb nadons, malalts d’ictus  i gent gran.

No se admiten más comentarios