Xicalla (Música i moviment)

Children_Love_Music_freecomputerdesktopwallpaper_25601Orientat a nens i nenes de 2, 3, 4 i 5 anys(Horari a determinar). A través de les sessions treballarem diversos aspectes com:

La consciència corporal-sensorial, respiració i re-educació postural, connectem d’una manera senzilla amb el nostre cos. Experimentem sensacions.

2. L’Expressió Corporal, és el moviment propi de cada individu. Es una disciplina que ens permet connectar amb el nostre cos i tornar a recuperar un espai per desenvolupar la nostra capacitat creativa i lúdica a través del joc i de la imaginació.

3. Danses i músiques del món. a través dels diferents moviments que aquestes danses ofereixen, el nen connecta amb el seu cos. Aquests moviments son una eina per ajudar a tenir confiança, perquè poc a poc se sentin més segurs i confiats i puguin ballar lliurement. A més a més, també es desenvolupa l’escolta i coneixen nous ritmes i creacions musicals d’arreu del món.

4. Ball lliure i joc creatiu, sentir la música i deixar que els nens s’expressin lliurament, donant ales a la seva creativitat personal.

5.Comunicació i Contacte, el cos es comunica, nosaltres ens volem
comunicar, volem entrar en contacte amb altres persones, expressar el que sentim. A través de senzills exercicis de massatges suaus, de comunicació no verbal, ens obrim a nosaltres i als altres. Ens relacionem d’una manera sana i divertida. Creem un espai segur i ple de confiança per poder expressar-nos sense pors, sense vergonyes. Així el nen aprèn a respectar i a comunicar-se amb els seus companys a través del cos.

6. L’ús d’altres arts i objectes (pintura, teles, pilotes, plomes,
instruments…) com eines per explorar la creativitat i l’autoconeixement,
com a complement de la música i el ball.

7.La Relaxació i Visualització son tècniques senzilles que potencien la nostra capacitat de creació. El nen es relaxa i entra en contacte amb la seva respiració i amb un espai a on el silenci és important.
L’objectiu principal de la Dansa Creativa és precisament aquest: tornar connectar amb el nostre moviment natural, amb el nostre ritme, ballar, sentir alegria, diversió, comunió.

No se admiten más comentarios